Hvis du har behov for at tilføje en ekstra administrator i Heap360, kan du gøre dette på vedkommendes profil.

Når du går ind på profilen skal du trykke på "Rediger Person" og inde på den side, vælge hvilken slags administrator de skal være.

Du kan læse mere om Gæsteliste administrator her.

OBS: Administratorer har adgang til ALT i systemet, og kan også fjerne administrator adgang fra andre brugere. Begræns derfor hvor mange og hvem der bliver administrator mest muligt.