Når brugere framelder sig i Heap, bliver deres bruger ikke slettet, men gemt for at have en konstant historik.

Det betyder også at du har mulighed for at gendanne deres bruger igen - det kan gøres på følgende måde:

1. Gå til "Personer"
2. Tryk på "Avanceret søgning"
3. Sæt feltet "Frameldt" til "Alle" eller "Ja"
4. Søg på personens e-mail i søgefeltet øverst.

Personen vil nu dukke op med et rødt kryds, hvilket indikerer at brugeren er frameldt. Hvis du herfra går ind på brugerens profil, vil du derfra kunne gendanne brugeren.

N.B: Det er kun brugerens email og kode der bliver gendannet - deres relation til hold og vagter vil skulle sættes igen, og de vil ved første login blive bedt om at udfylde deres informationer igen.