Hvis man ønsker at give sine brugere noget ekstra, f.eks. ekstra madbilletter eller merchandise, baseret på hvor meget de arbejder er det ret simpelt at gøre.

Under "Indstillinger" -> "Brugertyper" kan du redigere den konkrete brugertype, og tilføje "Bonus ticket items" baseret på hvor mange timer eller vagter folk har arbejdet. De valgte ting vil derfra automatisk blive tilføjet til brugere baseret på vagtplanerne.

Du kan herunder se en video om hvordan du gør: