Oplever dine brugere at "sidde fast" under tilmelding? Kommer de f.eks. til sidste side, og ryger tilbage i tilmeldingen når de prøver at trykke "Bekræft"?

Ofte skyldes dette at du har tilføjet nye obligatoriske medlems datafelter på brugertypen, uden at tilføje disse datafelter i tilmeldingsflowet.

Dette kan gøres under "Tilpas" og "Tilmeldingsflow".

En anden årsag kan være at de brugeren ikke har bekræftet sin e-mail. Hvis de ikke har modtaget deres bekræftelses-mail (eller ikke kan finde den), kan denne gensendes fra brugerens profilside.