Jeg kan ikke logge ind

Hvis du før har været logget ind

...og du derfor ved, at du er oprettet korrekt, kan du bruge "Jeg har glemt min adgangskode" funktionen på log-in siden.

Hvis du ikke har været logget ind

Tjek at du logger ind med den rigtige email-adresse. Hvis du er i tvivl hvilken mail-adresse du har brugt, kan du få en kollega til at søge dig frem i Heap360.

En frivillig/anden person kan ikke logge ind

1. Tjek at personen har været igennem hele tilmeldingsformularen

A. Gå til "Personer" og tryk "Avanceret søgning" for at vise alle filtre. Sæt Alle i "Bekræftet" og "Færdig tilmelding", og indtast personens email eller navn i søgefeltet. Email er bedst, da personen muligvis ikke er nået frem til navneindtastning i tilmeldingen.

B. Tryk "Søg". Hvis personen kommer frem i søgningen, tjek deres status (ikonet til venstre for navnet). Der skal være en grøn cirkel, som indikerer "Færdiggjort tilmelding".

Hvis personen ikke kommer frem, læs artiklen "Jeg kan ikke finde en person i søgningen".

Er der en rød cirkel ud fra personen, "Ikke færdiggjort tilmelding", er personen ikke kommet hele vejen igennem tilmeldingen.

Løsning: Personen kommer tilbage i tilmeldingsformularen når de logger ind. Hvis de ikke kan logge ind, kan de bruge "jeg har glemt min adgangskode".

Er der en grå cirkel, "E-mail ikke bekræftet", har personen ikke klikket på knappen i den email vi sender ud ved tilmelding.

Løsning: Læs artiklen "Mine medlemmer modtager ikke bekræftelses-mailen".

Er der et rødt kryds, "Frameldt", er personen blevet frameldt - eller har frameldt sig selv. Hvis personen er frameldt, kan han/hun ikke logge ind. Læs mere i denne artikel.

2. Personen har været igennem hele tilmeldingsformularen, men kan stadigvæk ikke logge ind

Dobbelttjek at personen benytter den rigtige emailadresse ved login, og forsøger at logge ind på den rigtige url/link. Hvis dette er tilfældet, bed personen om at bruge "Jeg har glemt min adgangskode" funktionaliteten på login siden.