Ønsker du at dine brugere skal betale et kontingent (eller anden form for gebyr) for at være med, kan du sætte det op ved at følge denne guide.

Først skal du have sat Stripe op - klik her for at se guiden til det.

Når din Stripe integration er sat op, kan du under "Generelle indstillinger" vælge "Aktiver mulig betaling for medlems billetter".

Herefter kan du under "Brugertyper" redigere den enkelte brugertype og vælge om denne brugertype skal betale eller ej, og hvor meget de skal betale.
Det kan også her vælges om brugeren skal betale under tilmeldingen eller ej. Hvis der skal betales under tilmelding, vil frivillige ikke kunne tilmelde sig uden at betale under tilmeldingen, og alle eksisterende brugere af samme type vil blive tvunget til at betale ved næste login.
Vælger du ikke at de skal betale under tilmeldingen, vil alle kunne fortsætte normalt, men blive tvunget til at betale når de forsøger at hente deres billet.

Du kan også se denne video om hvordan man sætter det op: