Det er muligt at lade dine medlemmer ønske deres vagter selv.

For at kunne gøre dette, skal en administrator først aktiverere "Vagtønske tilladt" under "Generelle indstillinger".

Herefter kan man, pr. vagtplan, vælge om man ønsker at lade medlemmerne på denne vagtplan vælge deres egne vagter under "Rediger vagtplan".

Se denne video for en dybere gennemgang af hvordan funktionen virker:

Når dine medlemmer har ønsket deres vagter, kan du gå ind på de enkelte vagter og finde fanen "Foreslåede personer" hvor du finde en liste over alle dem der har ønsket sig på vagten.