Det er muligt at lade dine medlemmer vælge deres vagter selv. For at kunne gøre dette, skal du aktiverere "Vagtvalg tilladt" under "Generelle indstillinger".

Herefter kan man, pr. vagtplan, vælge om man ønsker at lade medlemmerne på denne vagtplan vælge deres egne vagter under "Rediger vagtplan".

Som administrator har du også mulighed for at definere et minimum og maximum antal timer for en brugertype - det gøres under "Indstillinger" -> "Brugertyper" og så rediger den pågældende brugertype. NB: Et minimum og maximum antal timer sat på en vagtplan vil altid overskrive det generelt satte antal for en brugertype.

Se denne video for en dybere gennemgang af hvordan funktionen virker: