For at kunne have medlemmer på flere hold, skal dette være slået til under "Generelle indstillinger". Der er ingen grænse for hvor mange hold et medlem kan være på, når dette er slået til.

Herfra skal du finde personen du vil have på et ekstra hold, og trykke "Handlinger" ud for deres navn. Her har du flere valg, to af dem er vigtige her:

"Tilføj til hold" - tilføjer medlemmet til et ekstra hold, og beholder personen på det hold de allerede er på.

"Flyt til hold" - Flytter medlemmet til et nyt hold, og fjerner vedkommende fra sit nuværende hold.