Hvis du mangler et overblik over dine vagtplaner, er det muligt at gå ind i menuen "Vagtplanlægning" -> "Håndter vagtplaner" og herinde trykke på "Handlinger" -> "Oversigt" ud for din vagtplan. Her vil du få et visuelt overblik over de enkelte vagter på din vagtplan, samt hvem der er på den.

Hvis du har brug for at se data mere specifikt kan du også over vagtplanerne på det enkelte hold trykke "Eksporter vagter" og få alle vagter samt frivillige ud i ét stort Excel-ark, hvorfra du selv kan visualisere dataen til dit eget behov.