Har du brug for at have en bruger i systemet, der ikke har en e-mail? Eller måske vil du have nogle personer til at fremgå på et hold eller en vagtplan, uden at du vil have dem til at oprette en bruger?

Så brug Passive brugere!

Passive brugere er brugere som du manuelt kan oprette, uden at have andet end et navn at give dem. E-mailen bliver autogeneret, og det vil ikke være muligt for brugeren at logge ind i systemet.

For at komme i gang med Passive brugere, skal du slå dette til under "Melemmer" i "Generelle Indstillinger":

N.B: Passive brugere kan ikke selv fået login til Heap. De modtager derfor heller ikke kommunikation fra systemet.
For at give dem et login, skal de "Inviteres" til at have en rigtig bruger. Dette kan gøres på brugeres profil øverst til venstre - på "inviter".

Se også videoen om passive brugere: