Hvis dine medlemmer oplever at de ikke får lov at acceptere deres vagter, skyldes det oftest at de ikke lever op til krav på enten vagtplanen eller på brugertypen.
Tjek om brugeren lever op til alle vagtkrav. Det kan f.eks. være minimums-timekrav der er sat på brugertypen, eller vagtkrav der er sat på de vagtplaner som brugeren er tilknyttet. Den nemmeste måde at undersøge dette er ved at logge ind som brugeren og se hvilke advarsler de får.
Står der f.eks. øverst (i gult) at brugeren mangler at vælge vagter, kan du klikke på det link og se en oversigt i højre side over hvilke vagtplaner de er tilknyttet, og hvordan reglerne på denne vagtplan ser ud.