Protokollen er et værktøj for holdledere eller vagt-ledere hvor de nemt og hurtigt kan få et overblik over hvilke medlemmer der skal være på en vagt.

Samtidig er det muligt at markere om en frivillig er "Mødt" eller "Ikke mødt" på vagten. Er medlemmet "Mødt" bliver det også muligt at markere om vedkommende har gennemført vagten eller ej.

Protip: Trykker du på "Færdig" (fluebenet) som det første, bliver der automatisk sat at medlemmet er "Mødt" samtidig.

Siden er optimeret til mobiltelefoner, og opdaterer direkte i databasen når man trykker på knapperne. Det betyder at man ikke mister noget historik, hvis man mister internetforbindelsen mens man protokolfører fra sin telefon.