Når man modtager en gæsteliste (eller klikker sig ind på en man har lavet), er det muligt at skrive navn og e-mail på de gæster man ønsker at skrive på. Derudover skal man vælge hvilken billettype som den enkelte gæst skal modtage.

Det er kun muligt at oprette det antal gæster, som man har fået tildelt på gæstelisten.

Bemærk, at alle gæster skal oprettes individuelt, men mailadressen kan genbruges.

Efter at gæsterne er oprettet, kan disse markeres i venstre side, og man kan så i højre side vælge at sende dem deres billet i en mail.

Se videoen herunder for en demonstration: