Hvis dine medlemmer oplever et problem, eller noget de ikke forstår kan du med fordel logge ind på deres bruger for at se præcis hvad de ser.

Som administrator kan du nemt logge ind og se hvad en bruger ser, ved at gå ind på deres profil. Under "Handlinger" kan du vælge "Log ind som".

Når du er færdig med at være logget ind som brugeren kan du trykke på deres navn øverst til højre og vælge "Stop log-in as". Så bliver du logget ud af deres bruger og ind som din egen igen.