Heap360 synkroniserer automatisk med People hver nat kl. 03:00. Derudover er det muligt at synkronisere manuelt direkte inde fra dit hold.

Hvis du oplever at dine frivillige ikke kommer med fra People og over til Heap360 kan du tjekke følgende ting:

1. Gå ind på dit hold i Heap360 og hold musen over "Synkroniser med People" - tjek tidspunktet for seneste synkronisering. Der synkroniseres automatisk hver nat, men ellers kan du trykke på knappen for at starte en ny synkronisering (kan tage op til 10 minutter).
  2. Hvis det er mere end 24 timer siden synkroniseringen er kørt, er den fejlet. Fejlen sker når der er flere brugere der har samme e-mail adresse på dit hold i People. Ret op på dette og prøv at synkronisere igen.
  3. Hvis synkroniseringen er kørt for nylig, er dine frivillige måske ikke sat som aktive i People.
  4. Hvis dine frivillige er på et underhold i People vil de få deres eget hold i Heap. Kig i menuen under "Hold" -> "Hold" og Vælg "Synkroniser med People" for at få alle hold over. Dette kan tage op til 10 minutter at køre. BEMÆRK: Du skal være holdleder på alle underhold i People som du ønsker at synkronisere. Er du ikke holdleder, synkroniseres holdet ikke.