Hvadend du har valgt at tage dine medlemmer ind på en ventelisten eller bedt dem om at vælge blandt nogle større generelle hold under tilmeldingen, kan du fra tid til anden få brug for at bede dem om at vælge hold igen (eller for første gang). Det kan f.eks. være hvis du har taget mod tilmeldinger før du kendte din hold og deres behov.

Dette kan gøres ved at finde de medlemmer frem man vil bede om at vælge nyt hold i "Personer", markere dem og under "Massehandlinger" vælge "Force team select". Herefter vil personen ved næste login blive bedt om at vælge et nyt hold.

Se en kort video om funktionen her: