Ventelisten kan aktiveres genrelt for hele dit event under "Generelle indstillinger".

Når ventelisten er aktiveret, vil medlemmer blive tilmeldt denne, hvis der ikke er nogle åbne hold med ledige pladser under åben tilmelding.

Hold der er "invite_only" eller "closed" vil ikke påvirke af ventelisten.

Når ventelisten er aktiveret, vil personer der er ved at tilmelde sig denne, blive gjort opmærksom på det under tilmeldingen i form af en boks med teksten "Du er nu ved at tilmelde dig ventelisten". Samtidig vil de ved færdiggjort tilmelding, blive ledt til en side der gør opmærksom på at de er på ventelisten og vil høre mere når de bliver udvalgt - de kan altså ikke logge ind og se de samme informationer som andre brugere.

Brugere der er tilmeldt ventelisten vil fremgå med en gul prik i oversigten under "Personer" og kan under "Avanceret søgning" også søges frem specifikt. Når en person på ventelisten tilføjes til et hold, bliver de automatisk fjernet fra ventelisten og modtager samtidig en e-mail. Denne e-mail kan rettes under "Mail-skabeloner" -> "Member rykket fra ventelisten".

Det er også muligt at flytte en aktiv bruger tilbage på ventelisten, dette gøres ved at gå ind på profilen og trykke "Sæt på venteliste". Dette vil ikke udløse en e-mail.